Pàgines

dilluns, 21 de març del 2016

FOTOGRAFIES RAID AVENTURA X-PERIENCE CALELLA



Aquest dissabte a Calella, es va disputar el raid organitzat per Límit Zero puntuable a la Copa Catalana de Raids de la FEEC.


El raid començava amb dues voltes a la pista d'atletisme, seguit de la descoberta de l'entorn, que els duia fins al club nàutic. Per tot seguit començar la prova de caiac. 




Al ben mitj de la prova de caic, hi havia un petit treking on també es trobava el costering, una zona rocosa que els participants havien de grimpar per després agafar el caiac i tornar al club nàutic. 

Tot seguit, tornada a la zona esportiva per agafar la btt i anar a Can Pellofa, zona de transició per aquest cop fer el treking llarg, seguit de la prova llarga de btt amb tornada a la zona esportiva, per fer l'orientació especifica a peu i acabar el raid al mateix punt de sortida. Tot això amb un temps màxim de 10h 30m.


Amb petites diferencies en el nombre de balises, segons la categoria (iniciació, aventura i elit), tothom comentava que el circuit havia estat molt divertit i amb un traçat exigent, que feia fer a la categoria elit una distancia total aproximada de 70km amb un desnivell positiu de més de 2000m.


Paral·lelament al raid, es va realitzar una cursa BTT-O amb GPS d'uns 40 km i +1600 m de desnivell. Recorregut exigent, amb corriols i la coneguda (per els bikers de la zona) pujada a l'Erola.

I per acabar; el que estàveu esperant. Aquí us deixo l'enllaç per veure les fotografies fetes per Run&Bike Photo Mountain.

https://www.dropbox.com/sh/vqhkbn8uup815gw/AABtsyiSNL2QeiI6DDofyJFPa?dl=0
  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada