dimarts, 24 de maig del 2016

FOTOGRAFIES DE ZEGAMA-AIZKORRI


Després d'un cap de setmana fantàstic a Zegama, on vaig poder gaudir de la cursa del quilòmetre vertical, de la marató, dels espectaculars boscos que rodegen Zegama, de la seva gent tan oberta i simpàtica i de bon menjar i beure, ja estan preparades les fotografies que he fet durant el cap de setmana.



Estan dividides en tres parts, una dedicada al quilòmetre vertical, un altre a la marató i finalment he fet un altra carpeta de fotografies de paisatges i boscos.



La cursa del quilòmetre vertical, es va disputar divendres a les 4 de la tarda, amb un dia radiant, fet que feia que hi hagués una sensació de xafogor molt accentuada, amb molta calor i les exigents pujades feia que els corredors la suessin de valent.



Per altra banda, la marató va ser tot el contrari, pel que fa a meteorologia, perquè si el quilòmetre vertical és dur la marató no és menys, pluja i fred van fer que el fang i la duresa d'aquest indret, passes factura a molts corredors. D'altres, com un Kilian que semblava que s'estigués passejant, va acabar a 2 minuts del record de la prova i a mes de 9 minuts del segon classificat Marc Launstein i un Luis Alberto Hernando que de baixada és va trencar la mà, i va seguir fins al final per acabar al tercer lloc i a menys d'un minut del segon. En fémines, Yngvild Kaspersen es va imposar per davant de Megan Kimmel segona, i Oihana Kortazar tercera.




Aquí us deixo l'enllaç de les fotografies, a gaudir-les!!

https://www.dropbox.com/sh/3lervf9f8ugqgls/AAAUlZ8xOD1hHMsotX3HXjIca?dl=0

Fins la propera!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada