dilluns, 30 de maig del 2016

FOTOGRAFIES CAMES DE FERRO


Aquest diumenge, s'ha disputat a Sant Esteve d'en Bas, la segona edició de la cursa solidaria Cames de Ferro al Puigsacalm que organitza el G.E.C.A..

Una cursa ben organitzada i amb empenta per consolidar-se en el calendari, i per ser una cursa de referencia al territori.

Aquí teniu l'enllaç de les fotografies.

Estan distribuïdes en tres carpetes:

La sortida. On podreu veure la sortida de la marató i també de la mitja marató.



Joanetes. Punt quilomètric 6-7. Després del primer avituallament. Marató i mitja marató. 


Coll de Bracons. Punt quilomètric 13-14. Marató i mitja marató. 


Espero que us agradin. Fins la propera.
 

dimecres, 25 de maig del 2016

PER REMATAR EL MES DE MAIG


Aquest diumenge a Sant Esteve d'en Bas es disputarà la segona edició de la cursa Cames de Ferro al Puisacalm, que organitza el G.E.C.A. Aquesta cursa te un al·licient més per animar-te a venir, i és que el patrocinador principal NOEL ALIMENTARIA S.A.U. cobreix íntegrament els costos de la prova a canvi de que el club G.E.C.A. doni la recaptació de la cursa a la FUNDACIÓ A. BOSCH.

La fundació, tutelada per Noel Alimentaria, té com objectiu recaptar diners pel finançament de projectes d’investigació per la curació de malalties infantils. L’equip científic d’investigació està format per professionals de diferents àrees de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Va!! No ho dubtis més, vine i gaudeix de la prova amb tots nosaltres.

Mes informació a:

http://www.geca.cat/camesdeferro/




dimarts, 24 de maig del 2016

FOTOGRAFIES DE ZEGAMA-AIZKORRI


Després d'un cap de setmana fantàstic a Zegama, on vaig poder gaudir de la cursa del quilòmetre vertical, de la marató, dels espectaculars boscos que rodegen Zegama, de la seva gent tan oberta i simpàtica i de bon menjar i beure, ja estan preparades les fotografies que he fet durant el cap de setmana.



Estan dividides en tres parts, una dedicada al quilòmetre vertical, un altre a la marató i finalment he fet un altra carpeta de fotografies de paisatges i boscos.



La cursa del quilòmetre vertical, es va disputar divendres a les 4 de la tarda, amb un dia radiant, fet que feia que hi hagués una sensació de xafogor molt accentuada, amb molta calor i les exigents pujades feia que els corredors la suessin de valent.



Per altra banda, la marató va ser tot el contrari, pel que fa a meteorologia, perquè si el quilòmetre vertical és dur la marató no és menys, pluja i fred van fer que el fang i la duresa d'aquest indret, passes factura a molts corredors. D'altres, com un Kilian que semblava que s'estigués passejant, va acabar a 2 minuts del record de la prova i a mes de 9 minuts del segon classificat Marc Launstein i un Luis Alberto Hernando que de baixada és va trencar la mà, i va seguir fins al final per acabar al tercer lloc i a menys d'un minut del segon. En fémines, Yngvild Kaspersen es va imposar per davant de Megan Kimmel segona, i Oihana Kortazar tercera.




Aquí us deixo l'enllaç de les fotografies, a gaudir-les!!

https://www.dropbox.com/sh/3lervf9f8ugqgls/AAAUlZ8xOD1hHMsotX3HXjIca?dl=0

Fins la propera!!
 

diumenge, 15 de maig del 2016

FOTOGRAFIES TRAIL SELVA MARITIMA



Aquest diumenge s'ha disputat per tercera vegada la cursa Trail Selva Marítima que organitza el grup de Fondistes Blanes. Cursa amb un recorregut aproximat de 22 km. i un desnivell de +800m.



La prova transcorre pel tram de Costa Brava a la comarca de La Selva, es a dir entre Tossa i Blanes. Camins de ronda, cales inaccessibles, penya-segats, boscos de pi mediterrani i els jardins de Santa Clotilde, Pinya de Rosa i Mar i Murtra.


Una cursa, que si no es coneix el terreny, pot semblar una cosa i acabar sent un altre. Amb les constants pujades i baixades, encare que curtes però fortes, i amb la sorra de les cales que es visiten i perquè no dir-ho, i la munió de turistes al passeig de Lloret de Mar fan que la cursa no sigui precisament un passeig i ens haguem de posar les piles.

 

 Una cursa molt recomanable, bona organització i unes vistes immillorables.

Aquí teniu l'enllaç de les fotografies. Fins la propera.

 

dimarts, 10 de maig del 2016

TARDA DE SURF



Aquesta tarda mentre estava treballant, he rebut un missatge del meu amic Paco que deia el següent "Ei, si vols fer fotos de surf aquesta tarda estarem davant del Sant Jordi". Aixi que tant punt he acabat, he anat a buscar la càmera i directe a la platja.


 Allà me'ls he trobat, eren uns nou o deu, feia estona que hi eren perquè alguns sortien a descansar, altres marxaven i uns altres arribaven en aquell moment. No se quants sonats d'aquest esport hi havia, però estar clar que per poc que el mediterrani i les platges de Blanes els doni una oportunitat de surfejar, allà hi son.




No m'he pogut quedar gaire estona, ja que plovia i no tenia manera de tapar la càmera.
Aquí us deixo les fotografies, fins la propera!!!

https://www.dropbox.com/sh/aynr1yn8ha4gvxl/AAAW9q7eEBGS99hbZfOF9V-ya?dl=0 



 

dimecres, 4 de maig del 2016

PREPARANT EL MES DE MAIG


Aquest mes es presenta d'allò mes interessant.

- Dissabte 14: Concert, Territori Underground (Sant Daniel - Girona) Grup fotografiat Béquer.

- Diumenge 15: Cursa de muntanya, Trail Selva Marítima (Blanes) 

- Divendres 20: Quilometre vertical, Zegama-Aizkorri (Zegama)

- Diumenge 22: Cursa de muntanya, Zegama-Aizkorri Maratoiaren (Zegama)

 Després d'un mes d'abril poc actiu amb un descans fotogràfic merescut, ja que el març va ser tot el contrari, ja esta aquí el maig.

Uns dies que he estat esperant amb ganes de viure'ls intensament, amb ganes de tirar bones fotografies. I per fer-ho més difícil, afegeixo a l'equip un objectiu nou, un ull de peix. A més, per primera vegada, fotografiaré un concert en directe. Podré gaudir fotografiant a molts amics a la cursa Selva Trail Marítima de la meva localitat, Blanes. I per rematar, la Zegama Aizkorri.